tu allah belani vermesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah belani vermesin
  2. sil allah belani vermesin sil
  3. allah vermesin
  4. allah dusmanima vermesin
  5. allah kimsenin basina vermesin
  6. allah baska dert vermesin
  7. allah klavyene zeval vermesin
  8. allah benim belami vermesin
  9. allah kasiyacak tirnak vermesin
  10. allah dusmanimin basina vermesin

© 2008 - uludağ sözlük

tu allah belani vermesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tu allah belani vermesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tu allah belani vermesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basri » istanbul evleri » kizlik zari » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » dunyanin en mutevazi adami » 1990 dogumlu olmak » erotofobi » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » hrant dink » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » turk kizlari » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » bekaret uzerine acilan basliklar » sozcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » silmekten asinan burun » pgsg » cumartesi tum gun calismak » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » yeter artik vurmayin adam oldu » till there was you » kimse yazmazsa ben yazarim » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » izmir » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » gozume toz kacti » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » yuzen balon