ttnetmuzik com 

kapat
  1. TTnet, ayda 2 YTL fazla ödeme yapan ADSL abonelerine Tarkan'ın yeni albümünü indirme imkânı sunacak. 5 YTL fazla ödeme yapan abone de 83 bin Türkçe şarkıyı yükleyebilecek.

Hızlı internet yarışına bedava müzik hizmeti de girmeye başladı. Yeni yılda tanıtımlarını Metamorfoz adlı yeni albümünü çıkaran Tarkan'la yapmaya karar veren TTnet, ADSL abonelerine ayda ekstra 2 veya 5 YTL ödeyerek bedava müzik indirme fırsatı sunacak. 3 Ocak'ta Tarkan'ın da katılacağı basın toplantısıyla duyurulacak servisle birlikte bedava müzik için ilk yasal girişim başlamış olacak.

Sabah gazetesinden Timur Sırt'ın haberine göre, servis bir aksilik olmazsa 3 Ocak 2008'de kullanıma sunulacak. Şirketin http://www.ttnetmuzik.com adresinden indirilebilecek şarkılar için ayda 29 YTL ücret ödeyen TTnet abonesi 31 YTL ödeyerek Tarkan'ın Metamorfoz adlı albümünü bedava indirecek.

ttnetmuzik.com sitesine üye olan ttnet ADSL abonesi, kullanıcı adı ve şifresi ile 3 ayrı bilgisayara şarkı indirilebilecek. indirilen şarkılar iPod veya farklı müzik çalara, CD'lere kaydedilebilecek.
    HEDEF KORSAN MÜZiK
    TTnet, MÜYAP ile yaptığı anlaşma ile de 83 bin şarkıyı ayda 5 YTL fazla ödemeyi kabul eden abonelere ücretsiz olarak sunacak. Şarkılar 3 ayrı bilgisayara, iPod'a veya CD'ye kaydedilebilecek. Yeni servisle birlikte TTnet, korsan müzik dağıtımına darbe vurmayı hedefliyor.

TTnet Genel Müdürü Okay Eğdirici bu servisle birlikte yasadışı bir pazarın yasal hale geleceğini belirterek, "Artık eser sahipleri, yorumcular, müzisyenler hakettiği değeri internet ortamında da elde edecek. Bu hizmetle birlikte müzik şirketleri için farklı bir pazarlama kanalı oluşacak. Bu servisi yenileri izleyecek" dedi. Şu anda Türkçe şarkılar pazarın yüzde 90'ı olduğu kaydeden Eğdirici, yabancı müzikler için de büyük stüdyolarla anlaşma aşamasında olduklarını dile getirdi.TTnet, ayda 2 YTL fazla ödeme yapan ADSL abonelerine Tarkan'ın yeni albümünü indirme imkânı sunacak. 5 YTL fazla ödeme yapan abone de 83 bin Türkçe şarkıyı yükleyebilecek. http://www.gazeteport.com.tr

http://www.medyatava.net/haber.asp?id=42001
    #2762159 (imper, 29.12.2007 13:33)
  2. yazarın az önce indirdiği ve sadece 15 şubata kadar dinleyebileceğini öğrendiği şarkının bulunduğu site.
    4 gb kotalı kullanıcılar hiç bir ücret ödemeden standart üyelik kapsamında her ay 10 adet şarkı indirebilirler.
    diğer tüm abonelerse gold üyelik kapsamında ayda 500 şarkı indirebilirler.
    #2779872 (aoms, 02.01.2008 16:00 ~ 03.01.2008 14:29)
  3. ntv yeni medya ve ttnet ortaklığında ortaya çıkan; internetten indirilen şarkılara türk şarkıcıların, bestekarların ve aranjörlerin "oh be" diyebileceği hizmet.
    #2786715 (nerval, 04.01.2008 00:22)
  4. lime wire gibi güzellik varken, gereksiz bi uğraş...
    (bkz: bu çabalara gülüyorum)
    #2805176 (tobias, 07.01.2008 23:09 ~ 23:10)
  5. ttnet in müyapa yüklü bir miktar para vererek başlattığı servisi.
    #2808042 (malcolm, 08.01.2008 16:27 ~ 27.01.2008 23:41)
  6. ttnet in yeni hizmetlerinden birisi. 1mbit 4gb kotali kullanıcılar standart üyelikle, 1mbit 6gb kotalı ve üstü kullancılar gold uyelikle hizmeti alıyorlar. standart üyelik sahibi olanlar ayda 5 ytl fazla vererek gold üyeliğe geçiş yapabiliyor. burda da bir kampanya var. temmuz a kadar bu ücret 2 ytl olacak.

peki nedir bu ttnet müzik. sitesi:

http://www.ttnetmuzik.com/Sayfalar/AnaSayfa.aspx

olan siteden standart üyeler ayda 10 şarkıyı, gold üyeler ise 500 şarkıyı yasal olarak indirebiliyorlar. hizmet için ttnet müzik sitesine üye olmak gerekiyor. siteye üyelik için de adsl kullanıcı adınızla ttmail hesabınızı almış olmanız gerekiyor.
    #2809835 (notrinova, 08.01.2008 22:24)
  7. 80 bin şarkılık arşivinde arama yaptığınızda şu sonuçları görebileceğiniz site;

the offspring: aramanızla eşleşen hiçbir sonuç bulunamadı.
    arctic monkeys: Aramanızla eşleşen hiçbir sonuç bulunamadı.
    izzet altınmeşe: 97 sonuç.

fena halde gold üye olasım geldi.
    #2809868 (sosyalpenguen, 08.01.2008 22:34)
  8. kalitesiyle bir kez daha kendinden nefret ettiren hizmet. bir turlu hesap actiramadim. once hizmet nosunu istedi. 10 saat telefodan muzik dinlettirdi vs. neyse faturadan onu buldum bu seferde aldigim mail adresini kayitlarinda bulamamaya basladi. az evvel aldigim mail adresine boyle bir kayit yok diyor simdi. kizdim kapattim. zaten indirdigim yasal muzigi en fazla bilmem kac kez kopyalayabilecem yok cd ye cekemeyecem. bu gerizekalilarla ugrasacagima google`da aratip indiririm daha iyi.

(bkz: korsana evet)
    #2885448 (denizen, 23.01.2008 19:01)
  9. p2p* teknolojisi evlerimize geleli yıllar olmuşken yüzüne bakılması, esamesi okunması abes olan site.

(bkz: ares)
    (bkz: emule)
    #2885502 (WoLF, 23.01.2008 19:14 ~ 19:15)
  10. artık firefox'a da uyumluluk gösteren; böylece apple ve linux'den de rahatlıkla gözükebilen site.
    #2913286 (nerval, 29.01.2008 13:09)
  11. tüm ttnet abonelerine korsan cd satan kişi muamelesi yapan site, gerçi bunu yapmasa korsan satış yapanlara büyük bi kolaylık sağlanmış olcaktı ama bu çelişki içinde böyle bi siteye ve böyle bi prosedüre gerek var mıydı bilemiyorum..

ama ttnet i teknolojiyi kullanarak korsan satışı engellemesinden dolayı da kutlamak gerek..
    #2971689 (lelelewo, 08.02.2008 16:11)
  12. verdiği skindirik adsl hizmetiyle bize çektirdiği eziyet kalmayan ttnet in sözüm ona yasal müzik indirme sitesi. şarkılar mp3 formatında değil, kopyalanamıyor, winampta dinlenemiyor, aradığınız bir çok şarkı zaten yok, üye olmak için prosedür üstüne prosedür bindirilmiş.. hadi ordan ttnet hadi ordan.. önce adslini düzelt sonra siteni. belki o zaman..
    #2971726 (HoRTLaK, 08.02.2008 16:18)
  13. artık istediğiniz şarkıyı site üzerinden dinleyebildiğiniz hizmet.
    #3181904 (nerval, 23.03.2008 21:23)
  14. mazhar alanson un kendisine reklamlarında yer verip şarkılarına sitesinde yer vermeyen bi acayip oluşum.
    #3261665 (hebeley episode II, 12.04.2008 18:24)
  15. gold uyeligi meraktan incelenip, soyle bir analizi yapilmis* zimbirti;

Gold üyelik:
    1M 6GB ve üstü paketlerdeki abonelerin, herhangi bir ekstra ücret ödemeden sahip olacakları üyelik tipidir.

1- Gold üyelik kapsamında, kullanıcılar TTNetMüzik sitesini istedikleri gibi gezebilir,
    2- parça listelerini inceleyebilir, sınırsız müzik dinleyebilir,
    3- aylık 500 şarkıya kadar bilgisayarlarına indirebilir,
    4- her ay CD'ye 100 adete kadar parça kaydedebilirler.
    5- indirilen parçaları aktif abonelik periyodu içinde en fazla 3 bilgisayarda çalabilir
    6- ve bu eserleri 2 farklı müzikçalar cihaza aktarabilirler.

yerim lan sizin lisans sozlesmenizi, bunlari da ben ekliyorum;

7- muzikcalar cihaza aktardiklari eserleri gunde 4 defa olmak uzere tekrardan dinleyebilir,
    8- toplu tasima araclarinda cevredekileri rahatsiz edecek sekilde en fazla 6 kisiye dinletebilir,
    9- ve dinledigi sarki ne olursa olsun, ritmini alelade 2 defa belirtebilir, parmak uclariyla tempo tutabilir.
    #3358007 (revolter00, 05.05.2008 00:16)
  16. "bu işte kesin bir iş var" deyip aradığım, ama hala sakat bir durum göremediğim türk telekom hizmeti.

o halde, sömürün!
    #3518754 (the kene, 10.06.2008 11:38)
  17. boşuna yapılmış sitedir. limewire, emule, ares vs. varken ne diye ttnet'ten müzik indirelim ki? ttnet'in haberi yok heralde bu programlardan.
    #3518826 (prisoner, 10.06.2008 11:55)
  18. şarkıların albüm olarak tümden inidirilmesine izin vermeyen, aynı anda sadece tek bir şarkının indirilmesi yüzünden vakit kaybı yaratan site. indirdiğiniz şarkı lisans koruması yüzünden winamp'ta çok geç açılmakta.

yani limewire varken kimse sana yüz vermez kusura bakma ttnet.
    #3518857 (enderun sevgiler, 10.06.2008 12:01 ~ 12:02)
  19. bu siteden namuslu vatandaş ayağına birkaç şarkı indirdim. sonra madem namusluyum neden telefondan kulaklıkla dinlemeyim dedim. bu site yasal olduğu için lisanlı şarkılar. onun için telefonda çalmadı. sonra ben de limewire e döndüm. lisanssız lisanssız indirdim şarkıyı. telefon bu sefer çaldı. bu siteyle ttnet gözümü açtı. bi daha orjinal albüm alanı sksinler. ulan lisans var diye telefon şarkıyı çalmıyor. kerim böyle lisansı. futbolcu mu bu?

(bkz: ne lisanslıyım ne ttnet futbolcuyum futbolcu)*
    #3784683 (bush un metresi olan ayi, 07.08.2008 19:08 ~ 19:09)

© 2008 - uludağ sözlük

ttnetmuzik com başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ttnetmuzik com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ttnetmuzik com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stewie » ranka el yassin » bugunu zor atlatirken dusunemem yarini » stennlord » akp nin 2009 yerel secimlerinde rekor kirma sansi » ben bir garip yazarim » demokratik seks partisi » haydarpasa tren istasyonu » dikkat cekmek isteyen yazar » hitler in psikopatolojisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games