ttnet ten yaz firtinasi 

kapat
  1. 4 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL'e 24 ay abone olduğunuzda, 1024 Kpbs 4gb'lık pakete 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL ödüyormuşsunuz. yanında da kablolu modem veriyorlarmış. eğer ''ben kablosuz modem isterim telekom'' derseniz de aylık 19.99 ytl'ye geliyor paketin aylık ücreti.
    2048 kpbs limitsiz kapetin fiyatı da yanında kablolu modem ile 54.99 , kablosuz ile 59.99'a geliyor...
    bu bakımdan hesaplı bir kampanya elbette...

kaynak: http://www.ttnet.net.tr/yaz_firtinasi.htm

peki bir de madalyonun diğer yüzüne bakalım saygıdeğer(!) telekom!
    256 kpbs sınırsız bağlantı kullanan birisinden hala 49 ytl gibi bir ücret alıp , bu gibi bir kampanyaya eski kullanıcıları da katmazsan ben sana bildiğim tüm küfürleri sayar , ananı avradını her fırsatta bir güzel anarım sayın yetkili...
    telekom'a gidip önceden abone olmak suç mu? illa biz de bağlantımızı kestirip yeniden mi bağlatacağız? illa sahtekarlık mı yapacağız? amacınız ne? kendinizi çok zeki , kullanıcıları keriz mi sanıyorsunuz sayın telekom yetkilileri...
    bir bok yediniz bari diğer kullanıcılara da yansıtın , önlerine biraz kırıntı serpiştirin. madem bu iş bu fiyata yapılıyor ,o zaman biz her ay kazığı köküne kadar yiyoruz. biz bunu size söylediğimizde siz de ''hayır efendim ne ilgisi var?'' demeyi bilmekle beraber , yaptığınız zart zurt fırtınası kampanyası ile kullanıcıların 7 sülalenizi hergün anmakta ne kadar da haklı olduğunu ispat etmek ister gibisiniz...

- ttnet!
    - hııı?
    - ttnet'ten yaz fırtına var ya...
    - hııı?
    - sana girsin!!!

(bkz: öyle kampanyaya böyle cevap)
    #1723775 (aby, 04.06.2007 11:52 ~ 11:53)
  2. Ne de olsa türkiye'de başka bir internet sağlayıcının sağlayamadığı bir fırsatmış. Sanki başkası sağlayıcılar varmış gibi. *

Artık milleti sömürmeye değilde, millete hizmet veren kampanyalar yapmaları gerekir. Böyle 24 aylık senetlerle değil.*
    #1723805 (suran, 04.06.2007 12:00)
  3. aşağıdaki konuşmanın yaşandığı kurumun fırtınası...

- Merhaba ben şu modem hediyeli 14,99 ytl'lik kampanyadan faydalanmak istiyorum. Kablolu modem olsun.
    + Kablolu modem yok şu anda, veremiyoruz.
    - kablosuz olsun o zaman, farketmez benim için.
    + kablosuz da yok.
    - tamam siz işlemi yapıp hattı açın, modemim var onu kullanırım.
    + öyle olmuyor
    - neden olmasın? modemi daha sonra gelince alırım.
    + yapamıyoruz efendim, isterseniz 29 ytl'lik olandan verelim. formu doldur,yarın açılır.
    - şimdi siz elinizde modem olmadığı için 14,99 yerine 29'luk tarifeden mi veriyorsunuz?
    + öyle kardeşim, istersen ondan al.
    - kalsın, vazgeçtim...
    #1738094 (magictouch, 07.06.2007 21:25)
  4. (bkz: #1761243)
    #1768054 (aura, 14.06.2007 16:53 ~ 16:56)
  5. (bkz: #1745455)
    #1768070 (aura, 14.06.2007 16:58)
  6. iptal davasına konu olucak karar.
    idarenin eşit hizmet vermemesi.
    #1768095 (gameguru, 14.06.2007 17:06)
  7. durdurulan kampanyadır.

YAZ FIRTINASI KAMPANYASI REKABET KURULU KARARI iLE DURDURULDU

Rekabet Kurulu'nun; TTNet'in 4 Haziran 2007 tarihinde yürürlüğe giren Yaz Fırtınası Kampanyası'na ilişkin olarak Superonline Uluslararası Elektronik Bilgilendirme Telekomünikasyon ve Haberleşme Hizmetleri A.Ş. ve Tellcom iletişim Hizmetleri A.Ş.'nin şikayetleri üzerine vermiş olduğu geçici tedbir niteliğindeki durdurma kararı 17.07.2007 günü saat 17:30 itibarı ile Şirketimize ulaşmış bulunmaktadır.

Anılan karar gereği, TTNet'in internet erişimini müşterilerine çok uygun şartlarla sunmakta olduğu "Yaz Fırtınası" kampanyasının bugünden geçerli olmak üzere durdurulması gereği hâsıl olmuştur. Rakip firmaların benzer şartları taşıyan kampanyalarının devam ettiği bir dönemde, Şirketimiz, basında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını gerek Rekabet Kurumu gerekse yargı organları önünde ispat etmeye hazırdır.

Bu durumda, ADSL abonesi olmak isteyen müşterilerimizin mağduriyetine engel olmak üzere, daha önceki tarihlerde sunmuş olduğumuz "Modem Kampanya"mız yürürlüğe girmiştir. " Modem Kampanyası" çerçevesinde, TTNet ADSL'e 24 ay taahütname ile yeni abone olan herkese, kablolu modem ve ilk 2 ay ücretsiz ADSL kullanımı ya da kablosuz modem TTNet'ten hediye edilecektir.

18 Temmuz 2007 tarihinden önce Yaz Fırtınası Kampanyası'ndan faydalanan müşterilerimiz için herhangi bir değişiklik olmayacaktır; 2007 yılı sonuna kadar kampanya kapsamındaki indirimli ücretleri ödemeye devam edeceklerdir.

Müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sağlama gayreti içerisinde olan Şirketimiz, Rekabet Kurulu'nun vermiş olduğu karar ve hukuki süreç sonucunda yüce Türk Adaleti'nin vereceği kararlar doğrultusunda ve her zaman müşterilerinin menfaatlerini koruyacak şekilde hareket edecektir.

Saygılarımızla

TTNet Anonim Şirketi

kaynak : http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni.htm
    #2072710 (wtsnake, 05.08.2007 07:50 ~ 07:52)

© 2008 - uludağ sözlük

ttnet ten yaz firtinasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ttnet ten yaz firtinasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ttnet ten yaz firtinasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » spirit crusher » kosun la kosun » 23 temmuz » bisiklet » charlie pace » trafik » butafor » ruya » cay tazelerken hangi bardak kime aitti unutmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci