ttnet musteri hizmetleri diyaloglari 

kapat
  1. engin* bilgilere sahip ttnet müşteri hizmetleri personellerinin mağdur müşterilerlerle girdikleri diyaloglardır.

cahil ve magdur musteri: iyi günler statik ip sahibiyim ve proxy ayarlarımda var olmasına ragmen band genişliği ayarlarım..*

engin bilgili ust duzey musteri hizmeteri personeli:hmm şey.. modeminizi bi kapatıp açın bakalım.

*

#3389650 (emrah potter, 12.05.2008 23:00 ~ 23:01)
  2. -şimdi söyleyeceğim şeyleri dikkatle dinleyin.
    -dinliyorum.
    -modeminizin fişini elektrik prizinden çıkarıp 5 sn bekledikten sonra takın.
    -anahtardan kapatsam..
    -yok fişten çekin.

78126491639 kere yaşanmıştır.
    #3389671 (uvjb, 12.05.2008 23:03)
  3. modem fişten çekilerek sonuçlanan diyalog.
    #3389706 (optio, 12.05.2008 23:11)
  4. -yetkili biriyle görüşmek istiyorum.
    -buyrun ben yardımcı olayım, yetkili benim. sorun nedir?
    -bla bla bla bla...
    -anlıyorum efendim ,teknik servise bilgi veriyorum kısa bir süre içinde onlar tarafından aranacaksınız.
    -kardeşim bana acele destek lazım başka yapabileceğin bir şey yok mu, bu mudur yani?
    -başka yapabileceğim bir şey yok efendim teknik servise haber verdim. ama haklısınız sinyaliniz zayıf.
    -ya kardeşim ben yetkiliyle görüşmek istiyorum, aktar sen beni birine.
    -yetkili benim efendim.
    -e çöz şu sorunumu gözünü seveyim
    -ama ona yetkim yok efendim..
    #3389710 (siyahdalya, 12.05.2008 23:13)
  5. modemin fişten çekilip 5 dakika beklenmesi şeklinde sonuçlanan diyalog. bir keresinde yetkiliyi telefonda unutup günlük hayata dönmüşlüğüm vardır, hatırladığımda feryad ederken buldum zavallıyı;

-x hanim orada mısınız? çektiniz mi fişi? şey yaklaşık 8 dakika oldu da, beni duyuyorsanız birazdan tekrar arar mısınız? *
    #3389740 (meredith, 12.05.2008 23:19)
  6. + benim internet ışığım yanmıyo
    - pppoa değerini pppoe ye çevirin hanımefendi
    + çevirdim olmadı
    *
    + ne bu ya ne biçim internet sistemidir bu sürekli bi kesiliyo. sende car car ötüyosun hep aynı şeyleri söylüyosun
    - ama hanımefendi
    + ne bana hanımefendi cart curt etme olmadı işte adam gibi bi iş yapamıyosunuz
    - ama
    + sus lan kem küm etme çekemicem seni zaten düzelmedi net *
    #3390044 (tannis, 13.05.2008 00:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ttnet musteri hizmetleri diyaloglari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ttnet musteri hizmetleri diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ttnet musteri hizmetleri diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » iki sik arasinda kalmak » hemolymph » iki osuruk bir doktor » psi ops the mindgate conspiracy » milliyetci muhafazakar turk genci » uyan ey gozlerim gafletten uyan » sevgiliye msn sifresini vermek » adobe photoshop cs4 stonehenge » aybars a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci