tsu 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ts
  2. ts 1
  3. ts 1000
  4. ts 8000
  5. ts li futbolcularin parayla satin alinamamasi
  6. ts825
  7. ts9
  8. tsa
  9. tsahurlar
  10. tsamiko

© 2008 - uludağ sözlük

tsu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tsu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tsu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aysun kayaci » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » galleria » francisco guillermo ochoa magana » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » mesut yar » kolun trafik kazasinda kopmasi » onune gelene hakaret eden basbakan » izlandanin satiliga cikmasi » yerel radyo reklamlari » bir kadini kendine asik etmenin yollari » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » 20 ytl » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » ukrayna » murad kucuk » seus » bunyamin ayasi turbesi » hakan aysev » kanyon » candy shop » when nietzsche wept » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » fifa 09 » avasin » nefesim nefesine » kulina » little big planet