tsan chan 

kapat
  1. ekşi sözlüğün eski turkce profesörü.

dilini geliştirmek isteyen her türk gencinin bu vatandaşın entrylerinden yararlanması gerekir.

beyninde turkce, arapca, farsca olmak üzere en azından 3 lügatı bütünüyle bulundurması insanı hayretlere gark ettirir.

takip edilmesi çok faidelidir görüşündeyim.
    #686205 (Mosquito, 02.10.2006 11:40)
  2. çok fazla entry girmesine rağmen başlığına çok az entry girilmiş olmasıyla sağa sola laf atmadığı çıkarımını yaptığımız lugatör*..
    #1407161 (keserim ulan topunuzu, 13.03.2007 17:10)
  3. 'hocam bana türkce öğret o zaman' denesi yeni yazar.

yazarlığı hayırlı olsun.
    #1606618 (imitasyon, 04.05.2007 15:04)
  4. http://ikorid.blogspot.com adresinde çiziktiren kişi.
    #2151802 (tsan chan, 18.08.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

tsan chan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tsan chan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tsan chan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gears of war 2 » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » lee hazlewood » ame » luna » internet cafede milleti izleyen cocuk » fc l viv » olimpiyat mesalesiyle sigara yakmak » life with louie » otobus kapisina sikismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games