true friendship comes when 

kapat
  1. "...the silence between two people is comfortable." seklinde devam eden onerme..
    esas arkadasligin, sohbetlerin degil, huzurlu sakinliklerinizin ardindan gelecegini iddia eder.. beraberken sessizligi de huzur icinde paylasabiliyosaniz.. artik dostlugunuz kemale ermistir.. *
    #291230 (Confusedy, 29.05.2006 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

true friendship comes when başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. true friendship comes when ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu true friendship comes when nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akredite olmak » rza » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » turkiye deki black metalcinin cami yakma girisimi » lumberjack » anladin mi » sehit degil gazi degil ne ulan it » fasten your seat belt » muro » umumi tuvaletler arasi duet yapmak » death magnetic » kiyamadim » hep bunu yapmak istemisimdir » zaman eskitir herseyi demistin anne » demon cleaner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aksiyon filmlerinde selaleden atlama olayi » golf araci » uzunca » mecha tengu » ipod shuffle » aydogan babaoglu » dod » zeus un magarasi » leopard » altinci nesil yazar » lidokain » yildirim demiroren istifa etsin kampanyasi » now i am become death the destroyer of worlds » mahsun kul » tesaduf