trt yi mail yagmuruna tutalim kampanyasi 

kapat
  1. trt'nin yılbaşı akşamı için düzenleyeceği programda yer alacak sanatçı! ve alacağı paralar malumunuz olmalı, günlerdir konuşuluyor zaten. işbu gerekçeyle kişisel eylemimi daha çok kişiye ulaşabilir ümidiyle buraya taşımak istedim. umarım sesimizi duyurup, daha zaman varken bu pespayeliğe bir dur diyebiliriz.

bilgilendirmek maksatlı kendi gönderdiğim maili kopyalamak istiyorum;

-------

Yılbaşı akşamı düzenleyeceğiniz programda yer alacak sanatçıların ''bir gecelik'' alacağı miktarların kamuoyuna duyurulmasını istiyoruz. (internet vasitasıyla da ulaşabildiğim tüm insanlar hem fikirdir bu konuda) zira, telafüz edilen rakamlar kamu vicdanını inanılmaz rahatsız etmektedir. örneğin; tarkan'a bir iki şarkı için 750.000 ytl, sibel can'a yine iki üç şarkı için 250.000 ytl verileceği konuşulmaktadır son günlerde... sizce ülkemizde bu kadar insan işsiz ve aç gezerken veyahut da 450 ytl asgari ücretle geçinmeye çalışırken diyelim, bilhassa devletin bir kurumunun bir gecelik eğlence masrafı olarak bu paraları adeta hibe etmesi ne denli vicdani bir harekettir diye sormak istiyorum. hibe etme kibar tarifi, yoksa bizce ''sokağa atılan paralar''dan öte bir tarifi yoktur bu durumun.

iLGiLiLERE DUYURULUR...

-------

ilgilenenler, aktifhat@trt net tr adresinden tepkilerini dile getirirlerse, burada boş boş konuşmaktan emin olun daha faydalı bir iş yapmış olacaklardır. ya.
    #2759617 (lanetpanc, 28.12.2007 21:32 ~ 29.12.2007 01:59)
  2. diğer kanalların yılbaşı programlarının bedellerinin kendi cebinden çıkmadığını sanan kişi tepkisidir. komiktir.

bazıları doğan medya center'ın bu tarz ücretleri ettikleri kârdan ödediğini sanıyor olmalılar. sen aydın doğan efendinin affedilen, taksitlendirilen, faizleri silinen vergi borçlarının başbakanın cebinden çıktığını mı sanıyorsun? benim insanımı illa klasik duruşta becerecekler ki kim olduğunu görecek. cinsellikte bazen arkaya geçerler nasıl ve kim tarafından ne yapıldığını bilemezsin!

asena da programa çıkacak mıymış?
    #2759633 (moooooon, 28.12.2007 21:36 ~ 21:43)
  3. http://www.facebook.com/group.php?gid=8255397351
    #2759746 (lanetpanc, 28.12.2007 21:57)
  4. (bkz: vay anam vay)
    #2760056 (lanetpanc, 28.12.2007 22:47)
  5. sözlükte yazar olmaktan mutluluk duymamı sağlamış ender başlıklardan... ev arkadaşıma da teşekkür etmeliyim ayrıca, desteği yadsınamaz.

onca zamandır yazıyorum buralarda... ama nedense hiç bu kadar iç huzuruyla bir başlığa bir şeyler karalarken görmemiştim kendimi. hakkaten, yığınla boş lakırdı etmişiz bunca zaman, hiçbir sikime yaramayan boş bomboş lakırdılar... ulan yazıyoruz da ne oluyor allah aşkına? kendimizi eğlendirmekten (amaç bu di mi pardon!) veyahut bazı sapkın yanlarımızı bu nick adı verdiğimiz kisveyle günyüzüne çıkarmaktan başka ne işe yarıyoruz? ya da, başkalarının hazır düşünceleri üzerinde gereksiz tartışma ortamları yaratmaktan? kime değebiliyoruz, neyi değiştirebiliyoruz? hiçbir şeyi di mi hiçbir şeyi!.. pekala, o vakit neden provokatif entrylerden uzak duramıyoruz? neden din, dil, ırk v.b. ayrımlar gözeterek türlü türlü gerginliklere sürüklüyoruz insanları? madem hiçbir şeyi değiştirme yetisini göremiyorsun kendinde ne sikime onca yazı/lar karalayıp zaman öldürüyorsun buralarda? amacın ne, niye yaşıyorsun, niye nefes alıyorsun, niye hem kendini hem beni harcıyorsun? ulan akşamdan beri hayatta yapmadığım işi yaparak, gereksiz bkz ve linklerle başlığı canlı tutmaya çalıştım, yine yapıyorum aynısı hatta, belki bu sefer olur belki bu sefer olur... belki bu sefer bir işe yararım/yararız. hakkaten ya, yarar mıyız zarar mı bu hayata? çözen beri gelsin bi zahmet.

not:
    -iki günde sözlüğün devrimcisi kesilmek
    -sözlükte dikkat çekme yöntemleri
    -demagoji
    -hayalperest

benzeri bkz vereceklere kafam girsin.
    #2761139 (lanetpanc, 29.12.2007 02:30 ~ 02:54)
  6. fazla destek bulamayacak kampanyadır. tv'ler arz-talep dengesinde yönetilirler.

ayrıca

(bkz: iki günde sözlüğün devrimcisi kesilmek)
    (bkz: sözlükte dikkat çekme yöntemleri)
    (bkz: demagoji)
    (bkz: hayalperest)
    #2761146 (moooooon, 29.12.2007 02:33 ~ 02:35)

© 2008 - uludağ sözlük

trt yi mail yagmuruna tutalim kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. trt yi mail yagmuruna tutalim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trt yi mail yagmuruna tutalim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hagios georgios manastir kilisesi » bryant park » ilk maymunlarin nereden geldigi sorusu » timanitis antik kenti » boyoz » okul tuvaletinde sigara icmek » suyun ticarilesmesine hayir platformu » tuncay ozkan » yuzyillardir akan cesme » tu kaka bana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci