trt payi 

kapat
  1. elektrik faturasını incelerken bu ne lan diyip araştırmam sonucunda farkına vardığım vergi türü. trt'nin devlet televizyonu olmasından dolayı halkı bilgilendirici program yapma sorumluğundan doğan kesintiymiş.

ulan ben izlemediğim bir kanal için neden 600 kuruş ödemek zorundayım ?
    #4313635 (the uffspring, 03.12.2008 20:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

trt payi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trt payi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trt payi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about trt payi. Copyrights of the articles are belong to their authors.