trt haber replikleri 

kapat
  1. sevgili seyirciler türkiye bu sene 21 milyon turistin üzerine çıkmak istiyor.

(bkz: nası yani)
    #217590 (janjan, 06.05.2006 23:42)
  2. Sevgili seyirciler bu hafta AB ile müzakerelerde dönüm noktasındayız..
    #1238909 (LeTo, 31.01.2007 19:00)

© 2008 - uludağ sözlük

trt haber replikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trt haber replikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trt haber replikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkmetalbands com » grandmaster flash » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » temporarypeace » sevilmedigini bilerek yasamak » homeostasis » durduk yere tersleyen ariza kadin » tromboanjitis obliterans » kitabevi » oraklacekicledevrim » paran varsa kralsin yoksa yalansin » viva la vida » sezgin gezgin » konusan sisme kadin » rip ride » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » hipokondriyal sanrilar » derya baykal » medine nin mucevheri » horror punk » kaka » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » barack obama » hipermnezi » tiriska » edu dracena » give a fuck » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » yaran baslik yonlendirmeleri