triyada 

kapat
  1. aramıza katıldığını an itibariyle öğrendiğim, eşsiz yazar.kendisini bizzat takip edeceğimi belirtiyorum efendim.Kendisi eğlenceli, samimi, sohbeti hoş biridir.ayrıca hoşgelmiştir. *
    (preghiera, 11.11.2007 02:56 ~ 02:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» akvaryumdaki baliklari sperm ile beslemek » uykusuza masallar » dust in the wind » evet sevgili seray severler » eski sevgilinin evlenmesini anlatan sarkilar » 2081 eurovision sarki yarismasi » sozlukten durmadan ozel mesaj atan kiz » turkstudent net » cem yilmaz » silikontabancasi » burcu » fox tv » william shakespeare » 2078 eurovision sarki yarismasi » shivaree » osurmadan sicmak » ingilizce kurslari » swat » dot » ansta » grup sokak » burning in water drowning in flame » jennifer connelly » brighter discontent » sar » teknolojik imam » yf 23 » yipranmissozluksayfalari » anlatabildim mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa