triple whopper 

kapat
  1. burger king'in hayvani burgeri. insanlik kimligini bir kenara koyup yedim ben yerken. bir de bir koseye saklandim kimse gormesin diye. uc tane burger ustuste, buyuk boy patates, bir tanker kola, peeeh, insan olan yer mi lan bunu. yedim iste.
    #108882 (laz pacino, 10.03.2006 16:44)
  2. yedikten sonra insana düz duvara tırmanabileceği kadar enerji veren bir burger dir..kasada rezil eder insanı alırken yanınızdaki arkanızdakı ve burger king personeli içilerinden vay ayı vay utanmasa kocaman danayı kesip yer bu diyeceklerdir.. eğer psikolojik bir şekilde hazırsanız yemeye gayet de çabuk yenir ve lezzetlidir fakat yedikten sonra hareket edilebilmesi için vinç ve kaldıraç da sipariş edilmelidir
    #194320 (Mustafa, 24.04.2006 16:01)
  3. Asıl zor olanın, o büyük hamburgeri ağzın içine sokabilmektir, ısırmaktır. *
    #194348 (baybars, 24.04.2006 16:08)
  4. gelişen ve büyüyen dünyada burger king in çağa uyan yeni nesil i doyurma girişimindeki son atılımı yaratıcılık örneğidir
    #194561 (enterezan, 24.04.2006 17:04)
  5. ağzımı genişletmek için iki dudağımın arasına kalem sıkıştırma sebebimdir.çünkü double whopper bile yenilirken ağzımı tam kapasite açtığım düşünülürse 3-4 aylık bir çalışma gerekeceği kesindir.
    #286035 (hakande84, 28.05.2006 18:15)
  6. asıl mesele onu ne yemek ne sindirmektir. asıl mesele onu alırken etraftakilere görünmemektir. *
    #1390558 (necben, 08.03.2007 23:45)
  7. nedense bu amerikan işi fast food ürünlerinden beni doyurabilecek tek ürün niteliğindedir. mcdonald s'ın bu ürüne muadil olacak hiçbir şey piyasaya sürememesi, mega mac adındaki şeyin bile resimlerdekinin çeyreği boyutunda olup bir big king xxl bile etmeyeceği düşünülürse etobur hayvanlar * açısından bu ürün, burger king'i fast food piyasasındaki tek marka olarak kabul ettirir.
    #2195689 (SCHENARDI, 25.08.2007 12:19)
  8. triple whopper menü yanında tatlı olarak semer gelmektedir.
    #2195708 (yozishanko, 25.08.2007 12:24)
  9. yendiğinde et tadının fazlaca geldiği hamburger. hemen hemen aynı fiyata iki tane whopper alıp yemek daha mantıklı olacaktır.
    #4254976 (Maturin, 20.11.2008 09:56)
  10. bugün sırf meraktan mega boy menüsünü satın aldığım burger king ürünü.

almaz olaydım. doymam diyerek önyargıyla yaklaştığım -ki açlık seviyem 10 üzerinden en az 8,5'ti diyebilirim- bu tyrannosaurus besini beni benden almıştır. kasiyerden teslim aldığım mega boy menüyü taşımakta güçlük çektim. tabi o güne kadar aldıklarımın tüy kadar ağırlıklarına atfen bir benzetmeydi bu (: ağıza sığması gerçekten imkansız. saçmalıyorsunuz yerken. içindeki 3 adet kocaman köftenin birbirleri ve soslarla olan ilişkilerinden kaynaklanan kaysal hareketler hamburgeri sürekli evirip çevirmenize ve hem zamandan hem de enerjiden yana büyük kayıplar vermenize neden oluyor. aldığınız 2000 küsür kalorinin bir kısmını yemek esnasında veriyorsunuz. yeme işlemi bittiğinde ellerime baktım ve adeta cinayet işlemiş gibi hissettim kendimi. kırmızı bir şekilde bana bakıyordu ikisi de (: en nihayetinde beni doyurmayı başardı bu koca bebek. parasının da hakkını verdi.

bilmek isteyenler için mega boy triple whopper'ın ücreti 13,5 liraydı. fakat bir önceki "dışarıda hayvanlar gibi yeme" seansında kebapçıda yediğim 1,5 adana ve 1 köfte yükünden oluşan menü ile eşdeğer bir doyuruculuğa sahipti. ne de olsa sosuyla bilmem nesiyle 2500 kalori civarında bir şeydi bu (:

velhasıl kelam; çok aç değilseniz gözünüzün açlığına kanıp da "ver hocam sen ordan bi mega boy" deyip almaya kalkışmayın bu mereti. paranız boşa gider söyleyeyim. kurt gibi açsanızsa da götürün bir tane rahatlayın. merak etmeyin alışkanlık yapacak kadar ahım şahım bir lezzeti yok. ultra doyurucu, hepsi bu.
    #4405860 (Jay Jay Justified, 23.12.2008 21:32)
  11. peynirsiz diye satın almayanlar (big king xxl'yi tercih edenler de denilebilir) için yanında peynir de sunulan festfud şeysi. 1 lira fark koyuyorlar o 1 gram peynir parçası için. 14 küsür lira tutuyor. hadi yiyin gari.
    #4771066 (Jay Jay Justified, 26.02.2009 23:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

triple whopper başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. triple whopper ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu triple whopper nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about triple whopper. Copyrights of the articles are belong to their authors.