tripcan 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.*
    #1625092 (pyndemonium, 09.05.2007 17:00)
  2. hoşgelen yazardır.
    polemiklerden uzak durması tavsiye olunur.
    #1625107 (aangelicaa, 09.05.2007 17:04)
  3. bir üniversitenin getirisi olabilecek başarı, kariyer ve gelecek faktörlerinden öte, üniversite hayatının benim için en büyük kazancı olan büyük bir dost. hayatımın her anında bulunmasından duyduğum mutluluğu, hissettiğim desteği değer verdiğim sözlükte de yaşamak için artık o da burada. trip onun adetidir ama asıl önemlisi ''can''dır. hoşgeldin...
    #1647640 (krmyrdsn, 15.05.2007 21:43)
  4. sözlük yazarlarından birinin kod adı * olmakla birlikte aramıza yeni katılmış bir yazarın da kullanıcı adıdır.
    #1647672 (aura, 15.05.2007 21:54)

© 2008 - uludağ sözlük

tripcan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tripcan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tripcan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» why high one why » alt kattaki sakalli » sulley muntari » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » bello » armatrac » ergenekon operasyonu ve bop » nasil intihar edecegine karar verememek » notepad plus plus » gotum haber ajansi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci