trilyon verseler pembe forma giyinmem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pembe pembe kurku pespembe
  2. x verseler y yapar misin
  3. ustune para verseler izlenmeyecek filmler
  4. uste para verseler yapilmayacak hedeler
  5. bana bir firsat verseler bu sozlugu adam ederim
  6. 250 milyar bile verseler dovmem nazli yarimi
  7. trilyon
  8. bir trilyon dolar
  9. kayip trilyon
  10. 2 trilyon lira

© 2008 - uludağ sözlük

trilyon verseler pembe forma giyinmem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trilyon verseler pembe forma giyinmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trilyon verseler pembe forma giyinmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yiyecek » gelecegin bi yuzyil sonrasi » puvedibuvi » medya canavari » ron wood » lunokhod » abazanligin sonu » oguzhan ozyakup » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » ne istedigini bilmeyen erkek » aydogan babaoglu » bizar sanrilar » basilisk » harold shipman » tribalenfeksiyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elektrik » cehenneme gitme sebepleri » kara ciglik » ayrinticilik » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » ynglan » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » kanada » buy more » solculari taniyinca sagci olmak » ephebophilia » webcam acip tras olmak » ravza » pirpir