tribunlerden atilan yabanci madde 

kapat

1. istisnasız her maç sahaya atılıp bi türlü tanımlanamamış maddedir. en meşhurları çakmak ve bozuk para olup saha kapatma cezasına neden olabilecek kadar etkilidir. tuhaf olan hiçbir zaman istenilen bölgeye gitmez bu yabancı maddeler. takdir-i ilahi olsa gerek.
    #4261754 (pakize karada, 21.11.2008 20:27)
  2. turnikelerden geçerken görevlilere kaptırmadığın herşey sahaya atılabilir yabancı maddedir.
    #4261764 (Bana Felsefe Yapma Ne Olur, 21.11.2008 20:29)
  3. yabancılığı bir türlü çözülememiş maddedir. bildiğin çakmak, bozuk para, pet şişe işte lan. *
    #4261765 (Revenge, 21.11.2008 20:29)
  4. tanımlanamaması önce garip gelen, ama maça gidip de maddeleri incelediğinde ya da sahada oyuncu olarak bulunduğunda kişinin "harbiden tanımlayana helal olsun" demesine sebep olan maddedir.

bölgesel lig maçı arkadaşım. rusya'da bir bölgesel lig maçı. derbi var, iki moskova takımı. ulan zaten moskova bölgesi?! ama ezeli rakip bu ibneler, kapışıyorlar sürekli. evet, dandik bir bölgesel lig maçı, ne kadar çekişmeli geçebilir ki? bizzat elimle sayıp topladıklarım,

* boklu peçete. konfeti diye galiba.
    * taş
    * taş doldurulmuş plastik bardak. sahaya ulaşabilsin diye taş doldurmuş içine, akla bak sen.
    * ekmek bıçağı. öyle böyle değil, saplanmış yere.
    * bozuk para. 20 türk lirası eder sanırım topladığım miktar.
    * yastık. evet yastık, bildiğin.
    * atkı
    * ayakkabı
    * küçük bir uzaylı oyuncağı

rus insanı bölgesel lig maçında sahaya bunları atabiliyorsa, türk insanı süper lig maçında ne atmaz. size bıraktım, düşünün hadi.
    #4261774 (der meister, 21.11.2008 20:31)
  5. amatör liglerde pek bi yabancı olan madde. bildiğin balyoz, tebrikler..
    (bkz: http://hurarsiv.hurriyet....3726&tarih=2006-11-14)
    #4261803 (pakize karada, 21.11.2008 20:35)
  6. rakı şisesi,bıcak,su şisesi,sümüklü mendil gibi maddelerdir.
    #4262443 (CukumenJeros, 21.11.2008 22:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tribunlerden atilan yabanci madde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tribunlerden atilan yabanci madde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tribunlerden atilan yabanci madde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tribunlerden atilan yabanci madde. Copyrights of the articles are belong to their authors.