trible double 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukte double double yapmak
  2. double double yapmak
  3. double ko
  4. double tap
  5. double double
  6. double you
  7. double
  8. double wires
  9. double faced
  10. double whopper

© 2008 - uludağ sözlük

trible double başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trible double ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trible double nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask i virane » animal farm » yalanci smiley » cok gizli sozluk raporu » 90 larda cocuk olmak » unutma » buyuyunce garipsenebilecek isimler » haydi bakalim » muslum denen hiyar burda mi » bedensel sanrilar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » karateci kiz » bir kere bile bira icmemis insan » a kare kok uc bolu dort » ispanyolca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne bileyim ben » kip winger » deniz feneri » swansea » sagopa dan baskasini tanimam abi » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » 1961 » cukurova universitesi » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » romantik entryler » kahve » turk futbolunun duran top hastaligi » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » burdur » teroru cozene odul verelim