trendy 

1. hurriyet gazetesinin çıkardığı sözde gençlik dergisi.hedef kitlesi 14-15 yaşında kız çocuklarıdır ama nasıl oluyorsa genclik dergisi.
    #472527 (kurabiyecanavari, 28.07.2006 23:54)
  2. trendy okuyorum ne yapacağımı biliyorum sözleriyle jingle ı olan reklam filmidir. 2003 yılında çekilmiştir. Ajansı klan euro rscg dir.
    #472534 (miksaj, 28.07.2006 23:56)
  3. çok eğlenceli bi reklam filmi olup yönetmenliğini esra seyrekbasanyapmıştır.*
    #472557 (pafküf, 29.07.2006 00:00)
  4. esra seyrekbasanın elinin değdiği belli olan reklam filmi. çok iyi canımmm
    #473300 (karga, 29.07.2006 08:29)
  5. ing. cok moda, modaya uygun.
    #895384 (Confusedy, 22.11.2006 19:44)
  6. reklamı farklı olan dergi.

kara kara düşünen bir kız var animasyonumsu.

bir ses soruyor

-ne düşünüyorsun
    -küresel ısınmayı sanatsal bir şekilde nasıl anlatırım.. * ne düşünücem be tabi ki trendy'nin bu hafta ki kapağını düşünüyorum

diyor akabinde.

allah allah bu ne lan ? iyi mi kötü mü ? genç kızlarla dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten de küresel ısınmayı siktiret al trendy oku mu diyorsun? büyük bir ironi var reklamda ama çözebilmiş değilim.
    #3919664 (sheyytan, 05.09.2008 13:10)

© 2008 - uludağ sözlük

trendy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trendy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trendy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onurkul » the tudors » dedim » gecee » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » aglarken konusamamak » lgbtt » turk hava kuvvetleri » kurdish rebels » lethe » facebook taki fotograf yorumlari » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » yaran msn iletileri » kadinlari cekici yapan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bionic » m m m » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » pkk nin aktutun aciklamasi » fethullah gulen » en guzel ps2 oyunlari » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » blogger » asosyal metalci cocuk » guvenilirlik » xoxo » le quattro stagioni » k i n » fosforlu prezervatif » hayata kusmek