travma yaratan eski iliski 

kapat
  1. insanın psikolojisinde kapanmaz yaralar bırakmış eski ilişki çeşidi.

örneğin kişinin ilk sevgilisi ona son derece sıkıcı, beceriksiz felan bir insan olduğunu söyleyip onu terk eder. bu durumda kişinin kendine güveni zaten tam olarak yerinde değilse şahıs direkman kendini suçlar. ve o ilişki ondan öyle bir travma yaratır ki artık her ilişkisinde güvensizdir. ve kendine olan bu güvensizliği karşıdakini de yer bitirir.

buna benzer benzemez bir çok travma türü yaratabilir eski ilişkiler. kimisini de tutulmaz bir çapkına dönüştürür mesela. kimisini de aşırı hassas bir bünyeye. farklıdır.
    #3612371 (sanirim osurdum, 03.07.2008 01:29 ~ 01:34)
  2. kimisi eski sevgiliyi psikopat eder, sizi deli.uyku ilaçları,depresyon hapları...
    ve en kötüsü ise hayatta her insanın bir kez gerçekten aşık olabileceğini ve o hakkınızı kullandığınızı düşünüyorsanız yaşanır.
    #3612401 (alti, 03.07.2008 01:34 ~ 01:36)
  3. sözlükteki arkadaşlarımızda da eski ilişkilerinin travmalar yarattığı sözlüğe eski sevgili yazıp ara dediğinizde çıkan konuyla ilgili başlıkların sayısının çokluğundan anlaşılabilir.
    #3612425 (sanirim osurdum, 03.07.2008 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

travma yaratan eski iliski başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. travma yaratan eski iliski ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu travma yaratan eski iliski nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciktigi her erkege sana asigim diyen kiz » kiz arkadasin sacina sakiz yapistirmak » sozlukteki es cinsellik takintisi » laden » closer » bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler » ercan aktuna » xenon far » tetragrammaton » ranidofobi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games