travian yalanlari 

kapat
  1. travian adlı browser oyununda söylenen yalanlardır. en bilinenlerinden biri de şu şekildedir:

diyelim ki birleşme halinde olduğunuz bir birlik oyuncusuna saldırdınız ve o birliğin başkanı sizin başkana uyarı mesajı atar sonra sizin başkanınız size neden bunu yaptığınızı sorar ve sizin cevabınız: "valla, ben saldırmadan önce oyuncu o birlikte değildi, mesafe de uzak olunca herhalde saldırı sırasında o birliğe geçti." şeklinde olursa kuyruklu yalan olur...
    #3332579 (ewentry, 28.04.2008 23:24 ~ 23:25)
  2. saldırı için destek isteyen başkana "valla benimkiler uzak köye saldırmaya gitti, gelsinler söz destek yolluycam" demek.
    #3782267 (KeviN, 07.08.2008 03:23)

© 2008 - uludağ sözlük

travian yalanlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. travian yalanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu travian yalanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arst ole martin » adrenokortikotropik hormon » irfan view » geneleve seviserek gitmek » beren saat » piercinge demir diyen insan psikolojisi » odev kontrolunde ogretmenin attigi imza » baba siirleri » yaran beddualar » yanlis anlasilmis sarki sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games