travestilerle mucadele timi kurulmasi 

kapat
  1. Şişli ilçe Emniyet Müdürlüğü, 10 kişilik travesti Mücadele Timi kurmuş.
    travestilere karşı operasyonlar düzenleyerek, çevreyi rahatsız eden travestileri yakalayan ve gözaltına alan özel ekip, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanmış.

Şişli ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan 10 kişilik robocop giyimli travestilerle Mücadele Timi, operasyonlarına başlamış. ilk olarak önceki akşam bir operosyon düzenleyen ekip, dün akşam da travesti avına çıkmış. Halaskargazi, Cumhuriyet ve Ergenekon Caddeleri'nde travestilere göz açtırmayan özel travesti ekibi ile travestiler arasında hareketli dakikalar yaşanmış. Ara sokaklara kaçan travestilere göz açtırmayan polislere vatandaşlar da yardım etmiş.

* *
    #296489 (aby, 31.05.2006 11:51)
  2. şüper harika ve dahiyane bir fikirin başlangıcı ( Doğru mu bilmyorum )
    kas yapayim derken goz cikartmak olayına dönmesin dedirten yegane bir fikir.
    #296629 (unsal, 31.05.2006 12:34 ~ 12:35)
  3. dikkatli olmak gerektigini düsündügüm durum.zira, o travestilerin bazilari insani korkutacak düzeyde iri kiyim olabilmektedir.ufak tekef bir polisle ikili mücadeleye girdiginde, o ufak tefek polis memuru, travestinin on buldozer gücündeki toto vurusu nedeniyle hayatinin geri kalanini sakat olarak geçirebilir.
    * *
    #296664 (birhosseda, 31.05.2006 12:43 ~ 12:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

travestilerle mucadele timi kurulmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. travestilerle mucadele timi kurulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu travestilerle mucadele timi kurulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about travestilerle mucadele timi kurulmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.