traveller in time 

kapat
  1. demons and wizards albümünden bir uriah heep şarkısı. albümün ikinci parçasıdır. sözleri de şöyle:

Every day I have to look to the sun
    To see where it was that
    I have come from
    I have a feeling that
    There must be a time

When I'll get a chance to go home
    'cause I'm so tired
    Of being here alone
    But I'm just a traveller in time
    Trying so hard to pay for my crime

If I could go back
    The same way I got here
    And see the people that

I once held so near
    I'd do my best to
    Find an answer for you

But first I must wait till I'm set free
    And I don't know
    How long that's gonna be
    'cause I'm a man with
    A whole lot on his mind
    Just out there somewhere
    Travelling in time
    Travelling in time

I've tried for so long to find
    Some way of helping mankind
    #2028069 (tifosi, 28.07.2007 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

traveller in time başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. traveller in time ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu traveller in time nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » metallica konserini ince belli cayla izlemek » osman mumtaz rakmetil » suhte » uykularim delik desik » muezzinin esiyle yakalanan imam » yarim gonulle bir opus » filip holosko » gramine » ibrahim ozdabak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci