trashtalk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tras
  2. tras bicagi
  3. tras jeli
  4. tras kremi
  5. tras makinesi
  6. tras opucugu
  7. tras adama sart
  8. alto tras os montes
  9. hadise pop dunyasinin en tras hatunudur
  10. jiletle saclari tras etmek

© 2008 - uludağ sözlük

trashtalk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trashtalk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trashtalk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » fair tail » dedim » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » gichin funakoshi » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » fars haber ajansi » hayat siyah olum beyaz » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » evin » xoxo » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » yuruyus » kareem said » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » garip yemek zevkleri » reklam yasagi » kara kara badem gozler » lumpen rap » kerebic » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » bir boka benzemeyen minimal siir » besiktas a teknik direktor onerileri » examenglish com » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » rs ne la » yapilmis en aptalca dalginlik » bavulunu toplayan dede » devamli bel alti baslik acmak » pilavi elle yemek