transmission 

kapat
  1. 4. the tea party albümü... haziran 1997'de çıkmıştır...

temptation
    army ants
    psychopomp
    gyroscope
    alarum
    release
    transmission
    babylon
    pulse
    emerald
    aftermath
    #1689843 (dolayli zarf tumleci, 26.05.2007 18:40)
  2. (ing.) iletme, iletim.
    #1978715 (limon cicegi kolonyasi, 21.07.2007 14:27)
  3. girişi she s lost control'un yandan yemişi olan joy divison şarkısı.
    #2129209 (guilt and regret, 14.08.2007 03:50)
  4. gecis amaci olarak cevrilebilir, evet. *
    #2129223 (revolter00, 14.08.2007 03:57)
  5. tüm zamanların en depresif, moral bozucu albümlerine aday the the party albümü. tabi bu müthiş, aşmış harikulade bi başyapıt olmasına engel değildir. temptation ın başındaki bağlama dışında fazla doğu ezgileri yoktur bu albümde, diğer albümlerine nazaran yani. ama farklı bi tarz denemeleri iyi olmuş, yetenekli müzisyen kendini belli ediyo ne de osla. psychopomp, alarum, pulse ve emerald ın yeri ayrı olsa da boş şarkı yoktur, hiç bi tea party albümünde olmadığı gibi. dinleyiniz dinletiniz.
    #3419324 (khan, 19.05.2008 20:57)

© 2008 - uludağ sözlük

transmission başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. transmission ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu transmission nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruhundan once bedenini soymus kadin » sultan galiyev » forum kayseri » sinavda gizli bkz vermek » kartalkaya » osman mumtaz rakmetil » kelimelerin yetersiz kaldigi anlar » her ermeniyi ermenistanli sanmak » regent street festival » bad day a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games