transformers gibi meyhaneye donusen mekanlar 


kapat
  1. trakya'nın il ve ilçelerinde bu mekanlardan çok bulunur. gündüz "ocakbaşı" , "lokanta" hatta "ev" olan yerler akşam 6'dan sonra "aman beya, ..tret be, içelim güzelleşelim kızanım" nidaları ile coşar.
    #1382354 (goksunv, 06.03.2007 21:54)
  2. o degil de, araba/ucak/kamyon vs gibi bir arac yerine portable meyhaneye dönüsen bir transformer süper olurdu.
    #1382371 (aftermath, 06.03.2007 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

transformers gibi meyhaneye donusen mekanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. transformers gibi meyhaneye donusen mekanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu transformers gibi meyhaneye donusen mekanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jessica alba » erkekleri cekici yapan detaylar » yastik savasi » uludag sozluk » bayram tutumlu » ana cemden gelen guzel » kirgizistan milli gunu nde tugba ozay i kesmek » john rambo bakisi » sokak cocuklari » karizmatik cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games