transform 

kapat
  1. ing. dönüştürmek, biçimini değiştirmek.
    (bkz: z transform)
    (bkz: laplace transform)
    #1094650 (larker, 02.01.2007 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

transform başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. transform ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu transform nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sofistike » can gidiyor » ertugrul saglam in istifa etmesi » facebook okey » chazsmyr dhuunyl » ironi » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » also sprach zarathustra » korkusuz » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » konusmayan adam » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » irishstorm » saba tumer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pagan fears » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » tutmus iddaa kuponu » msn iletisine yalnizim yazmak » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » samil basayev » organik ask » osur ulan allahsiz » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » yaran seyler » sansini kendi yaratmak » ne mutlu anadoluluyum diyene » pasifize etmek » sozlukteki hristiyanlar » anna politkovskaya