transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam 

kapat
  1. bunlardan süper ligde bolca bulunmaktadır. her sezon başında aynı şeyi söylerler. neymiş, transferde aceleci olmayacağız. eksik yerlere nokta atışı yapacağız. bir kere de duymadım ki, bu sene transfer işini hemen bitireceğiz, valla bak 1 hafta sürmez bitiririz, diyeni.

yahu sezon başında öyle bir havaya giriyoruz ki aynen şöyle cümleler kuruyoruz:
    "olm bu sene bursaspor kesin ilk 6 ya oynar, adamlar hiç acele etmedi transferlerde"

ee noldu etmedi de? yine hüsran yine hüsran.
    yeter artık acele edin.
    #3404932 (KeviN, 16.05.2008 16:48)
  2. + bu sezon orta sahaya bir dinamo almayı düşünüyor musunuz efendim?
    - transferde aceleci olmayacagiz.
    + peki defansa emniyet sübabı olarak bir topçu düşünüyor musunuz?
    - ee... dediğim gibi, transferde aceleci olmayacagiz.
    + öhm.. neyse, en önemlisi forvet hattı. defansın arkasına sarkan çöl tilkisi mizaçlı biriyle görüşmeleriniz var mı efendim?
    - eeee. yok şu an. yani.. transferde aceleci olmayacagiz.
    + lan paranız yok demi sizin?
    - aceleye gerek yok.
    #3404953 (salcali ekmek, 16.05.2008 16:52 ~ 16:53)
  3. paramız yok ne yapacağımız bilmiyoruz kalakaldık böylece demek isteyen teknik adamdır.
    #3405018 (blackhole, 16.05.2008 17:07)
  4. paramiz olsa bile sene icinde gunu kurtarmak, memur zihniyetiyle is yapmis olmak icin antremandan antremana takildik takimla, aksam evde veya bos vakitlerde diger ligleri izleyeyim, hani ordan gozumun tuttugu topcu olur sonra bi de gider macini izlerim, aliriz da bizim takimda yildiz oyuncu felan olursa kim kazanacak parayi? yonetim! sktr et o zaman otur assaa ne yoracam kendimi. gazeteciler sorarsa "maddi durumu belli olan bi takimiz" de gec gitsin. ooo saat de gec olmus hadi ben kacar...
    #3405056 (installer, 16.05.2008 17:17)
  5. en büyük transferin kendisi olduğunu garanti eden adamdır.
    #3405125 (rikimikipiki, 16.05.2008 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu transferde aceleci olmayacagiz diyen teknik adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demans » ampulik » uludag sozlukte siliklik yoktur » her zaman online olan caylak » serdar ortac » neset ertas » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » burak ile levent » turk amerikan dernegi » threads » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » limanla kavgali isyankar kaptan » merve erdogan » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » ferheng » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deliryum » host ulan deyyus » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » saga donuste yayaya yol ver » yarak kafa » ask i virane » anti 14 subat timi » derdim coktur hangisine yanayim » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » the zephyr song » supersonik yazar » chemical assault » erotic asphyxiation » nefes alamamak