trafikte seyretmek 

kapat
  1. bazı bünyelerin * belli bir yaşa kadar ciddi ciddi araba sürerken sağı solu seyretmek olarak algıladığı, oysa doğrusunun * araçların trafikte kendi halinde yoluna gitmesi olduğunu belirten trafik deyimi.
    #76569 (july4th, 19.02.2006 23:48)
  2. yol bilgisayarları çıktı mertlik bozuldu. artık insana hem yolda kendi halinde yoluna gitmesi, hem de bu esnada taktığı bir jenna jameson cd sini izlemesi esnasında bir telefon gelip de ne yapıyorsun diye sorulursa;

*hamdi, merhaba neredesin?
    -güllücan, ohhşş canım şu an ohhşş trafikteyim ufff seyrediyorum
    *haa ne tarafa doğru seyrediyorsun hamdi?
    -mmm, allah on nee, şey canım şu an biraz daha vaşşşş yakına doğru seyrediyorum
    *ne diyorsun hamdi anlamıyorummm
    -şey hayatım yani yakınına geldim evin, onu diyorum, ufff o ne beee

bilmeyenler için;

(bkz: jenna jameson)

*
    #701896 (devedikeni, 06.10.2006 20:45 ~ 20:51)
  3. klakson sesleri beyni döverken, boş gözlerle ufka bakmak.
    #938494 (abberline, 02.12.2006 12:23)
  4. bazı kadınların gerçekten yaptıgı olay kadın trafigi seyretmekten arabayla ilerleyemiyor.
    #2023169 (sivridilli, 27.07.2007 21:33)
  5. taşıt trafiğinde taşıt içinden çevreyi izlemek, seyretmek, bakmak gibi eğlemleri gerçekleştirmektir.
    #2482776 (efe misin, 17.10.2007 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

trafikte seyretmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. trafikte seyretmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trafikte seyretmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» copy paste » baba ile diyaloglar » atgmuls » pasonuzu istemeden gosteriniz » bir kereden hicbir sey olmaz » liber libera » babanin araba kullanmayi ogretmesi » uzun boyun dezavantajlari » bebege marjinal isim koyma sapkinligi » kursad tuzmen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci