trafik arastirma merkezi 

kapat
  1. araç sicil kayıltarınızı öğrenebileceğiniz bir sitedir.
    http://www.trafik.gov.tr/...lamalar/sorgulamalar.asp#
    #3138687 (brokerX5 ya da mustang, 14.03.2008 18:20)

© 2008 - uludağ sözlük

trafik arastirma merkezi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trafik arastirma merkezi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trafik arastirma merkezi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanindaki var ya » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » dunyayategetgecenadam » zarkava » kopete » antwerp » pantolonun icine kazak sokmak » bilanco » orhan ak » meslek kurulusu » vega » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » otherside87 » cuk kadar » ilginc diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu aksam erkenden yatacagim yalani » tatar colu » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » arapca olan her metni kuran sanmak » nedenicinasil » mircea lucescu » dshk » july » misvak » muslum gurses » got kadar » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » la vie populaire » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » anatolianrock