tracy 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2913492 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 29.01.2008 13:54)
  2. (bkz: tracy mcgrady)
    #3226327 (shaqmarion, 03.04.2008 20:12)
  3. aslen bir kız ismidir.
    #3226329 (shaqmarion, 03.04.2008 20:12)

© 2008 - uludağ sözlük

tracy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tracy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tracy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni al » football manager 2009 » kelly macdonald » ozgurcan ozcan » otobuste midenin bulanmasi » mevlut erdinc » yabanci gruplarin turkce mealleri » hypnotic brass ensemble » saga donuste yayaya yol ver » kaybetmek » move » fenerbahce » the jester race » nightwish » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » hic bisikleti olmamis insan » yabancica » broadway da muzikal izlemek » elazig anadolu lisesi » milletvekili » gokhan gonul dostlari » cin halk cumhuriyeti » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » rap vitamin » insan kurban etmek » topun arkasina gecme » hot fuzz » mulayim » turk televizyonlarindaki cadili diziler