trabzonspor tribunleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fenerbahce tribunleri vs aziz yildirim
  2. oyundan cikarken tribunleri alkislayan futbolcu
  3. trabzonspor taraftarinin trabzonspor a baskisi
  4. trabzonspor tv
  5. trabzonspor
  6. trabzonspor org tr
  7. trabzonspor imparatorlugu
  8. trabzonspor alpella
  9. trabzonspor marsi
  10. trabzonspor taraftari

© 2008 - uludağ sözlük

trabzonspor tribunleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trabzonspor tribunleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trabzonspor tribunleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 4 yasindaki cocugu taciz etmek » pijamayla hirsiz kovalamak » vicortus » gotumuzde ergenekon parmagi » egina » spanish lesson » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » turk silahli kuvvetleri » memur olmak » prescott » turk amerikan dernegi » eksi sozluk » galatasaray ve besiktas kardesligi » karagarga » yaran entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vinterland » kafede yiyisen ciftler » sagopa dan baskasini tanimam abi » cheapdeath » cok eski sevgilinin aramasi » ama o benim dinimden degil » swh » turk futbolunun duran top hastaligi » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » supersonik yazar » hot fuzz » rosario to vampire capu2 » kitap okumamayi marifet saymak » ranini » kuyruk