trabzon u dislayalim kampanyasi 

kapat

1. son günlerde amaçları, hedefleri ne olduğu şüpheli bi grup insanın trabzon halkına saldırması sonucu ilerde yapılmasını beklediğim kampanyadır...
    edit: aksak tırtıl adlı yazarın da güzelce tespit ettiği gibi bu başlığın açılma nedeni; son birkaç gündür özellikle bu sözlükte, trabzon halkından artık hakarete varan şekillerde bahsedenlerin bir gün bu kampanyayı da açabileceklerinin anlatılmak istenmesidir...
    ayrıca dipnot: başlığı açan ofludur, netice itibariyle de trabzonludur...
    #1233547 (papakudi, 30.01.2007 18:43 ~ 01.02.2007 12:17)
  2. (bkz: olan olayın bütün şehre mal edilmesi)
    (bkz: sen kimsin ki trabzonu dışlıyosun)*
    *
    #1233613 (yazici, 30.01.2007 18:57 ~ 05.05.2008 00:47)
  3. Olmayan, olmaması gereken, olmamasını arzu ettiğimiz, her türlü provakasyona ve misillemeye açık durum.
    #1235457 (bartimaeus, 31.01.2007 00:52 ~ 01:07)
  4. yıllarca diyarbakır'ı tunceli'yi dışladık ya amına koyum, trabzon'un ne eksiği var onu da dışlarız orada vatan toprağı nede olsa..

manifesto: ne oldu götoş, diyarbakır'ı vatan toprağından saymıyor muydun sen yoksa? Yanına gelen diyarbakırlıyı siktiredip, gördüğün her yerde işgalci kürt yaftası yapıştırırken iyiydi. Ondan sonra bu ülke bir bütün, siktir lan.

öncelikle şunu belirteyim, trabzon'u dışlayalım diyarbakır, tunceli gibi bu vatan toprağını dışladık ya orayı da dışlarız sorun değil, burada ironi vardır. Diyarbakır'a, tunceli'ye yapılan haksızlığın aynısının bugün trabzon'a yapılacağı kastedilmiştir.

Çocukken mikasa topum vardı benim, arkadaşlarım vardı. lojmanda otururduk o açıdan türkiye'nin çeşitli yerlerinden arkadaşlarım vardı benim. Maç yapardık, bir gün birinin konuşması hoşuma gitmedi oynatmadım, başka bir gün birinin burnu fazla uzun geldi onu da kovdum falan derken en sonunda baktım sınıf arkadaşımla sırayla şut çekiyoruz birbirimize...

Trabzon insanı milliyetcidir, ama gözü kara ve cahil milliyetcilik. apolitize olmuşlukla değilde uç bir patrimonyalizme sahip olduklarını anlarsınız, devletçidirler. yani devlet için kötü söz söylenmez, hataları dile getirilemez. bir arkadaşınızı düşünün, kızdan hoşlanıyor gidip konuşacak ama diyelim ki ağzı kokuyor. Ulan şimdi bunu söylersem yanlış olur demek mi doğru yoksa, "Dostum istersen bir sakız al öyle konuş" demek mi? Hangisi o arkadaşa verilen değerin ispatıdır? Hatalarını, yanlışlarını görüp arkadaşın yüzüne söylemek, dobra olmak.

Trabzon ülkedeki mafya olgusunu besleyen bir kaç şehirden biri olmuştur. Sebep, oradaki işsizlik, küçük sermayenin fazla olması, gençlerin yapacak bri şey bulamaması falan değildir. tamamen patrimonyalist kişilerin, sıktıkları kurşunun devletin yararına olacağına inandırılmış olmaları, ve paranın cazibesidir. Ben 18 sene çankırı'da yaşadım, ara eksi sözlükte çankırı için ne denilmiş? 3 dükkan varsa biri cep shop, biri kuruyemiş, biri de internet cafedir tüm samimiyetimle söylüyorum, e çankırı'dan kaç tetikçi çıkmış? işte olayların sadece belli yetersizliklere, siyaset bilgisi yoksunluğuna bağlayamayız. umarım anlatabilmişimdir meramımı....
    #1235465 (zabalayn, 31.01.2007 00:53 ~ 01:13)
  5. (bkz: trabzonu dislayalim ermenistani katalim)
    #1235477 (il010471, 31.01.2007 00:54)
  6. en hayata geçmeyecek kampanyadır, trabzon halkı tüm diğer bölgeleri dışlayacak kapasitede olduğundan anca megali idea'da kalır o.
    #1235532 (thefirstfbli, 31.01.2007 01:02)
  7. (bkz: galeyana gelen sözlük yazarları)
    #1235538 (il010471, 31.01.2007 01:03)
  8. (bkz: saçma entrylere cevap vermeyelim)
    #1235632 (il010471, 31.01.2007 01:17)
  9. halbuki ne güzel açıklamıştı rakel dink '' yaşı kaç olursa olsun 17 veya 27 katil kim olursa olsun bir zamanlar bebek olduğunu biliyorum. bir bebekten bir katil yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbirşey yapılamaz kardeşim ''. suçu trabzon'da veya trabzonlular da aramayalım onları bu duruma getirenleri sorgulayalım.
    #1235650 (kel kör kirpi, 31.01.2007 01:19)
  10. ne yapacağını şaşıran bir şey diyeyim de saçmalıyım böyle bir heyecan olsun diyen yazarın söylemi.trabzonu dışlayalım ne demek hangi mantıkla söyleniyor ki bu şehiri nasıl dışlıyosun gibi soruları akla getirir.
    #1235657 (november rain, 31.01.2007 01:20)
  11. artık bıraksak ya koruklenmeyi
    kukla gibi oynatılmayı
    kessek ya iplerimizi
    ayaklarımız yere sağlam bassa
    düşünsek ya ne oluyor ne bitiyor diye
    piyon olmasak birilerinin karelerinde
    yazık oluyor bize,ülkemize...
    #1235682 (shunketsu, 31.01.2007 01:24)
  12. hrant dink cinayetini ve arkasındakileri çözemeyen milletimin cadı avında cezayı trabzona kesen zihniyeti kınamak gerektiğini ironiyle anlatmaya çalişan kampanya.
    #1235726 (aksak tirtil, 31.01.2007 01:33)
  13. dışlana dışlana milletin birbirinden ayrıldığı koptuğu ülkemde, yaşanmaması gereken olaylar öbeği. trabzonu dışlamak yerine trabzonu kurtarmak sahiplenmek gibi eylemlerin yapılması beklenen durum.
    #1793320 (zerokey, 20.06.2007 00:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

trabzon u dislayalim kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. trabzon u dislayalim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu trabzon u dislayalim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about trabzon u dislayalim kampanyasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.