tozlu yollar 

kapat
  1. zulfu livaneli şarkısı.

zara'dan düştük de tozlu yollara
    süre süre bu ellere yetirdik
    ben feleği yere çaldım sanırdım
    kör talihi kambur gibi getirdik

kahpe felek bize etti oyunu
    ben içmezdim buraların suyunu
    yetmiş iki millet insan soyunu
    işçi deyip bir hesaba yazdırdık

gözlerim sılanın yoluna bakar
    deli gönül yalım yalım dert çeker
    bir ucundan insan girer Mark çıkar
    ömrümüzü fabrikaya yatırdık
    #739244 (vernon sullivan, 15.10.2006 04:32)
  2. (bkz: görükle yolları)
    #739245 (wicker park, 15.10.2006 04:33)

© 2008 - uludağ sözlük

tozlu yollar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tozlu yollar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tozlu yollar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» world of warcraft » kambocyali erkeklerin sozlukte yazar olmasi » gokhan gonul dostlari » anne ben dun gece kadin oldum » volkan demirel » kara carsaf » kertmek » uc aynali kirk oda » sergio oliva » ofke de bir hitabet sanatidir » kolektif futbolun gereklerini yerine getirememek » 11 mayis 2005 gs fb kupa finali » gurbette ramazan bayrami » kurtlar vadisi pusu » mature blonde ebony uclusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » begenmedigi fikrin yazarina fake demek » senden torunum olsun istiyorum » yalnizlik mavisi » julius aghahowa » penalti yaptirmaya niyetli arif erdem koreografisi » osman pamukoglu » cansuyu bayrami » hint filmi izlemekten bikmayan insan » youtube a erisimi yasaklayan ulkeler » erkek » feeling a moment » lumberjack » genc bakis » fenerbahce » youjizz com