toynoise 

kapat
  1. 4. nesil uuser. *
    #1405864 (crazy, 13.03.2007 10:08)
  2. süper riot *. beraber turnelere çıkmak istediğim, zıp zıp zıplamak istediğim, fransızcası benden iyi * obua sever * user. hoşgeldiniz ama eliniz boş geldiniz demek istediğim yavru *.
    #1407613 (jeopardy, 13.03.2007 19:35)
  3. senaryo konusunda çok başarılı, yaptığı kısa filmler ile yarışmalarda ödül alan gurur duyduğum pisicik. an itibarı ile gerçekleşen sohpetlerimizde * sülfür ile yaşadığı talihsiz olaylar sonrası kedilerden bir müddet uzak durması gerektiğini düşünmekteyim. aksi taktirde hem kendi hem de kedi sağlığı açısından sakıncalı durumlar yaşanabilir. bunları düşününce korkuyorum kötü şeyler olmasın istiyorum *. ayrıca jedi olma yolunda ilerlemekteyim kendileri bu meşakkatli yolda elimden tutan ustam, hocam, büyük insan j'aime*
    #1616212 (jeopardy, 07.05.2007 01:16 ~ 01:19)

© 2008 - uludağ sözlük

toynoise başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toynoise ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toynoise nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksiran teyzeli corega reklami » kati kurallarla guvenli arama » hasan karakaya » senin isin ankaradan bozuk yegenim » zall misin yok musun » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » karakol » aktutun katliamini cep telefonuna kaydeden insan » zargana » kilo ya qiloo demek » cim hokeyi » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » kablo internet » teoman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin itiraflari » sergey » sacriter » sertab erener » lens kullananlara tavsiyeler » turk milleti » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » irishstorm » areds » vural celik » turbanli fantazisi » sozlukculerin blog adresleri » welcome to the machine » tuncay guney » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol