tovbe 

kapat
  1. levent yüksel'in şarkısı. Klibiyle de pek bi hoştu uçarak gelen her türlü eşyaların gelmesi * *
    Uslanmadım şarkısıyla beraber uyumlu bir ikili oluşturmaktadırlar. levent nereye bu isyanın diye sorası geliyor insanın, otur iste evinde pasa pasa uslan artık bi tövbe et.
    (bkz: uslanmadım)
    (beceren, 11.08.2006 01:57 ~ 01:58)
  2. günah işyelenlerin işledikleri günahtan pişmanlık duyması ve yaradandan af dilemesi.
    (declion, 15.01.2007 02:03)
  3. (bkz: tovbe etmek)
    (smmnds, 15.01.2007 02:05)
  4. anlamını yitirenler arasında yer bulan bir cumle.
    (boyle biri yok, 27.01.2007 18:05)
  5. güven kıraç ve dolunay soysert in oynadığı tv filmi.
    (a dying wish, 20.02.2007 00:48)
  6. yürekten edilince kabul edilen kişisel değişimdir.
    (cosmonova, 20.02.2007 01:11)
  7. kişinin işlediği bir günahı bir daha yapmayacağını ifade eden söz.
    (esprimakinasi, 20.02.2007 01:16)
  8. yönetmenliğini orhan aksoy'un yaptığı bir ibrahim tatlises filmi.

--spoiler--
    doktor olmak için tahsilini tamamlamaya çalışan Mehmet (ibrahim Tatlıses), mahallesine annesiyle birlikte taşınan Zeynep'e (Oya Aydoğan) aşık olur. Herkesin peşinden koştuğu Zeynep'te zengin amcasının da gözü vardır. Zeynep'in Mehmet'le duygusal bir ilişki olmasına karşılık amcasıyla nişanlanır. Daha sonra da yaşlı zenginle evlenmesi Mehmet'i deliye çevirdiği gibi mahalle de çeşitli dedikodulara yol açar. Mehmet amcasının karısı için dil uzatan diğer amcasını öldürüp hapse girer. Oniki yıl sonra hapisten çıkan Mehmet, Zeynep'i bu kez bir randevuevinde bulur.
    --spoiler--

oyuncular:

ibrahim tatlises
    oya aydogan
    oktar durukan
    sukriye atav
    muharrem gurses
    erol sen
    sehnaz dilan

mutlu ol yeter bu filmin thene şarkısıdır.

kaynak: http://www.turksinemasi.n...asp?islem=yaz&id=3961
    (ferrole, 26.06.2007 11:37 ~ 11:38)
  9. bir daha asladır.

arizali askına tövbe ettim
    son pişmanlık fayda etmez farkındayım
    hep acısını arar bu yürek
    sevmez seveni
    gider küstürür hayata kendini

arızalı aşkına tövbe ettim
    günahımı boynuna doladım

bittiğini sandığım an
    başa dönecek tılsımına yenildi bu yürek

aşkın tamamı tek hece

hep acı çeker bu yürek
    seviyor sanar bu yürek

izin kaldı sanıyorsan hata
    tövbelere gelmez bir daha bu yürek

gözümden düşüşün senin sorunun.

tövbelere gelmez bir daha bu yürek
    günahımın farkındayım.
    (blonde mermaid, 16.02.2008 14:41)
  10. bir daha mı asla.. tövbe.. denir ama çok ta büyük konuşmamak lazım bazen.
    (assenzio, 16.02.2008 15:31)
  11. bozulunca bedeli ağır olan bir fenomendir.
    (terbiyesiz, 23.02.2008 00:34)
  12. başrollerinde kartal tibet* ve filiz akın* ın oynadığı bir türk filmi
    (dalga ve golge, 05.04.2008 00:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adnan polat » 17 yas » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » acik kalmis fermuar » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » cam agacinda uc fidan » aziz nesin » cirozname » hayatini kazanmak » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » killik » bergamot » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » number six » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » cagdas yunan siiri » oyuncakdunya » www2 » hop dedik ayhan » yalniz » hamdi bey e tesekkur etmek » ne » little green bag » dani filth » tom waits » oryantalizm » masters of the universe » arda turan » seovi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa