tovbe tanrima 

kapat
  1. avrupa yakasinda selin'in kullandığı bir çeşit tiki duası.
    #421354 (oylumunelumune, 13.07.2006 14:12)
  2. olmiyim olmiyim diyorum oha falan oluyorum şeklinde devam etmesi muhtemel cümle.
    #421378 (doksanüç, 13.07.2006 14:17 ~ 14:20)

© 2008 - uludağ sözlük

tovbe tanrima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tovbe tanrima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tovbe tanrima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan pamuk » zengin pici » esat edin » thakaho » engin ceber » bruksel » vatanim icin goreve hazirim » fernando alonso » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » itu sozluk » isyan marsi » sozlukteki erzurumlular » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » imminent » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumhuriyet » galatasarayli » sikisiki baba » samsung i900 omnia » ptt » ibrahim tatlises » sokrates in olumu » temel bilgi teknolojileri » haydar dumen e sorulan yaran sorular » schenardi » mevsimsiz kar » nilay dorsa » abd » sozlukte pazartesi sabahi » anahtari evde unutmak