toto cutugno 

kapat
  1. artık dilimize pelesenk olmuş l italiano isimli parçanın sahibi italyan müzisyen.. (bkz: la şhan ta mi kantare)
    #434186 (shalamar, 17.07.2006 14:38)
  2. başarılı bir italyan müzisyendir kendisi.italyanca bilmediğim halde,bu adam L'italiano şarkısını o kadar güzel ve romantik söylemiştir ki nakaratını italyanca sözleri ezberleyerek söylemeye sevk etmiştir beni *Hülasa kendisi şarkının hakkını vermiştir ve kulaklar o Akdeniz havası müziğe o kadar aşina olmuştur ki hep onun orjinal sesinden beklemektedir bu şarkıyı...
    #505796 (faithful lover, 06.08.2006 19:13)
  3. yakın zaman önce istanbul da konser vermiş olan italyan sanatçı.
    #1802186 (leblebi tozunun hastasiydim, 21.06.2007 21:54)
  4. gerçek adı; salvatore cutugnoitalyan besteci, şarkıcı. 1990 yılında italya adına katıldığı eurovision şarkı yarışmasında lnsieme 1992 adlı şarkıyla birincilik almıştı. en sevilen bilenen şarkısı l italiano'nu.
    #1825216 (rojber, 26.06.2007 17:46 ~ 17:47)
  5. 1983 senesinde söylemiş olduğu l italiano adlı şarkısıyla üne kavuşmuş olan italyan şarkıcıdır kendisi.
    #2825378 (dedim, 11.01.2008 23:41)
  6. ismi salvatore'nin kısaltılmışı olan toto'dur ve kurtarıcı anlamına gelir. sesi, çok tok ve çatallı çıkan bir şarkıcıdır. carla isminde güzel mi güzel bir kadınla evlidir. hayatını almanya'da sürdürdüğüne dair söylentiler vardır.
    #3354557 (the she, 04.05.2008 03:56 ~ 03:57)

© 2008 - uludağ sözlük

toto cutugno başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toto cutugno ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toto cutugno nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» banu guven hatirina ntv izleyen insan » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » uyumak lazim » golge haramileri » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » arkadas ariyoruz » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » ultmtu » kafede yiyisen ciftler » uludag limonata » behold the man » 1969 » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » mehmet ali birand » duran toplarin usta ismi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » durmak yok eksilemeye devam » kaos » vakif prezervatifi » gunun sozu » cocukken garip buyudukce oturan isimler » page hamilton » seks icin alternatif tabirler » ataturk dirilse olabilecekler » aczimendi » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » nba live 2009 » www iktisat eu » amnezi