tosbaa 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. *
    (bkz: aynı neslin çocuklarıyız biz)*
    (altar in oglu tarkan in oglu, 21.10.2007 21:26)
  2. gaza gelmis yazarlari sondurmeye istekli, bilncli ve duyarli yazar.

yanliz bazi yazarlari sondurmek zordur, onu da ekleyeyim. *
    (curufinwe, 29.10.2007 01:07)
  3. pek bi neşeli yazar. göktanrı keder vermesin.
    (oh bebek, 30.10.2007 03:06)
  4. hayatı akkomplise etmiş kimseler tarafından, adına, failure konseptli, karanlık geceleri aydınlatan saçmalama konçertoları yazılabilen bir kimseymiş. sonra da çok gülüyor diyorlar.
    (tosbaa, 31.10.2007 00:54)
  5. he/she got the guns.
    (bl, 31.10.2007 22:09)
  6. 999. entarimi giydiriverdiğim zihninde melodiler z.kişen dev adam.

çehov da sana, laf-ü güzaf ta...
    (muhterem fil, 02.01.2008 02:27)
  7. nickini kiskandigim yazar kisisi.*
    (fenasi kerim, 30.01.2008 02:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ilkokulun vazgecilmezleri » brain wash » necip fazil kisakurek » sheboistesin » vaudeville for vendetta » joe satriani » arap sukru » divan i kebir » ezicafe org » cok bilmeden konusan insanlar » gamovver » bu dunyanin hesabi ahirete kalmamali » bir insanin sesine asik olmak » yumusak g subesi » antalyaspor » fenerbahce galatasaray kardesligi » sahdamar » sinava silgisiz giren ogrenci » nuri sahin » crystal ball » osurugun aile icinde mesrulasma sureci » ben boyle veda etmeliyim » migros tribunu » birbirine benzeyen unluler » sozluk yazarlarindan aforizmalar » lena » allah a emanet ol » kani yerde kalmayacak » yakarim geceleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa