torna tesfiye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. torna
  2. torna a surriento
  3. torna tasfiye
  4. sut torna toprak uretenin olacak
  5. torna makinesinden cikan kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

torna tesfiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. torna tesfiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu torna tesfiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» p s i love you » favori filmi recep ivedik olan insan » motorstorm » arzu caglan » frida kahlo » sahte sarisin » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » tesettur icine g string giyilmesi » liv tylor un fil yutmus hali » tayfun candan » aktutun baskininda ergenekon parmagi » ray blanchard » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » me gustas tu » there s a place » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en adi orospu cocugu olmak » jean marie gustave le clezio » ne olacak bu sagin kompleksi » karantinali despina » yaran tabela yazilari » buyuk orta dogu projesi » grand theft auto online » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » dwayde » vakit tamam » biyikli kadin » solculari taniyinca sagci olmak » baskici bir ailede yetismek » sevgilinin hasta olmasi » radyo sol