torkmetre 

kapat
  1. cıvata, somun gibi bağlantı elemanlarının uygun torklarla sıkılıp sıkılmadığını ölçen alettir.
    (pilotmont, 14.06.2006 11:24)
  2. (bkz: tork anahtarı)
    (nyqust, 12.12.2006 23:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pilav ustu nohut » aile bireylerinden gelen komik sms ler » tanri diye bir sey yok ki seytan olsun » rocker » uludag sozluk mahallesi » peyker » en begenilen yazar nickleri » marmara ereglisi nin tarihi eserleri » vodafone super sms paketi » lark » babasinin makarna fabrikasi olan ogrenci » ibn hazm » alt alta gelince igrenilen basliklar » kaka yapmayi reddeden asker » paris saint germain » usak in tarihi eserleri » kubbet ul islam » nese erdok » baslik kliselerimizin meshur olmasi » pislik herif » alo icki » server tanilli » sari sendika » love is nothing without fucking » eksi oy aldiktan sonra entry yi editlemek » paleface » cesme nin tarihi eserleri » ben denedim korkmayin » petek dincoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa