torki torki 

kapat
  1. bulutsuzluk ozlemi'nin nerdesin firuze filminin film muzikleri albümünde son derece hoş bir biçimde seslendiği şarkıdır.
    *
    turkey turkey you're a lovely country
    turkey turkey you're a cozy land
    you're the land of sis kebap and raki
    you're the place of living i have planned
    places full of very friendly people
    always trying to help you if they can

turkey turkey turkey i adore you
    turkey turkey turkey i love you

see the sun in the high mountains of bursa
    feel the water at the izmir beach
    join the belly dancers in ankara
    istanbul has fun enough for all
    sailing on the bosphorus is smashing
    eating fish in a funny small cafe

turkey turkey turkey you're okay

turkey turkey her zaman senin askinla yaniyorum
    turkey turkey her zaman senin askinla tutustum

bursa i was swimming in your warm springs
    izmir how i loved your famousy
    turkey turkey turkey you're so friendly
    turkey you are wonderful to me
    #914146 (hunlu, 26.11.2006 21:54)
  2. neredesin firuze'nin en sonunda çalan muazzam şarkı.
    #2263228 (aman heri, 04.09.2007 22:36)

© 2008 - uludağ sözlük

torki torki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. torki torki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu torki torki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erdal sarizeybek » norrda » samsung i900 omnia » who is the gossip girl » kamil koc » uludag sozluk hakkinda ne dediler » dusta aglamak » 7 nokta 4 yetmedi mi » efes dark » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » klimakafa » korkan kiz » cocuklar duysun lan artik » ayak parmagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zallasana zallasana mendilini » karmayla gelecekteki uludag sozluk » keskek » yaran facebook gruplari » ikimizin yerine » cemil cicek » dumur » masaustu » no one is there » bir varmis bir yokmus » son mermiyi kendine sik » 2008 kuresel ekonomi krizi » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » aglamaktan yaslanmak » teknik ogretmen