tore dizileri 

kapat
  1. televizyonu her açışınızda karşınıza çıkma olasılığı yuksek, aynı zamanda senaryo bakımından birbirlerinden hiçbir farkı olmayan, gereksiz bir o kadarda saçma dizilerdir.
    #1456241 (nazooo, 26.03.2007 19:10)
  2. ülke insanının nelerden hoşlandığını gördüğümüz dizilerdir maalesef.
    #2256522 (frosty, 03.09.2007 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

tore dizileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tore dizileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tore dizileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ebu hureyre » buyukluk hezeyani » hursit tolon » yallah mahmut » voyorizm » bakinizlarin bos kalmasi » sik kafali japon askeri » henkka blacksmith » don demeyi unuttum » d n » the zephyr song » soru isareti » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » buy more » cagla sikel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » bosa cikmis volkan demirel bakisi » hipopotamus » ekim 2008 ankara ulasim zammi » metrodaki guzel kiza asik olmak » fee fi fo » violent revolution » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » sagopa dan baskasini tanimam abi » sara jay » luthien » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » asimo