topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek 

kapat
  1. fırlama çocuk hareketi.

bahçede, okulda top oynarken, top yola kaçardı. hemen başlardık bağırmaya top, top, amcaaa top, top amcaaaa şeklinde. yoldan geçenlere bahanecek top derdik. o zamanların sevimliliğinden olsa gerek, herkes topu atsın diye sesleniyoruz sanardı. ama biz o topu atan kişiye top derdik. yani topu da atmasını isterdik. ama genel olarak o kişiye top demek için top diye bağırırdık. öyleydi işte...
    #3390918 (salca, 13.05.2008 09:54 ~ 09:57)
  2. işemekten başka neye yaradığını bilmediğimiz bir organ üzerine, ibnelik hakkında hiçbirşey bilmeden yaptığımız bu afacanlık feci keyifliydi o zamanlar. hayır ne dediğimizi bilsek g.tümüzde yemezmiş zaten.
    #3390934 (sinekas, 13.05.2008 09:59)
  3. yoldan geçenlerin "gelirsem oraya anneni zükerim" demesiyle son bulması muhtemel eylem.
    #3390958 (bloodsucker, 13.05.2008 10:06 ~ 10:44)
  4. zamanında bir taksici amca tarafından dövülmek amacıyla evimizin kapısına kadar kovalanmamıza neden olan hareket. amca da ne homofobik'miş kardeşim, o zaman bilsem bu terimi yapıştırırdım amcaya cevabı "yarası olan gocunur" diye.
    #3390967 (experimental, 13.05.2008 10:08)

© 2008 - uludağ sözlük

topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» plum » cigdemli turku » barhan » basina iyi bir sey gelmeden sigarayi birakan insan » missing » sevki yigit » yunanistan » barack obama » esi var benzeri yok » bayragin ustunde ciplak poz verme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci