toprak olacak iste verin gitsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. toprak olacak ne olur bir kere
  2. sut torna toprak uretenin olacak
  3. koy gotune rafan gitsin rahvan gitsin
  4. iste bas iste govde iste kanatlar
  5. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  6. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  7. para sike iste fener iste
  8. iste taksim iste 1 mayis
  9. iste halep iste arsin
  10. iste taraftar iste sampiyon

© 2008 - uludağ sözlük

toprak olacak iste verin gitsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toprak olacak iste verin gitsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toprak olacak iste verin gitsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muzaffer izgu » epilepsi ile orgazm » bolot bayrishev » insomnia » tatar bazuka atmaz » yamuq » sozluk yazarlarinin itiraflari » yngwie malmsteen » halklarin kallesligi » yeter la » intern » david hume » engizek kartali » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sharon isbin » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » ben seni arkadas olarak goruyorum » pan » echinoidea » giranta » i melih gokcek » isinmak icin vodka icmek » kesif sanrilari » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » banu alkan » mylastdaysasachild » efsane komutan » hic olmadik zamanda hastalanmak » ekstazi