topragi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olu topragi
  2. saksi topragi
  3. en cok topragi chp satti
  4. pekmez topragi
  5. finlandiya topragi
  6. topragi bol olsun
  7. vatan topragi kutsaldir
  8. istanbulun tasi topragi altin
  9. tasi topragi altin sehir
  10. toprak topragi gurbette severmis

© 2008 - uludağ sözlük

topragi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. topragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baktirdigi fala kendini kaptiran insan » arjantin popo » 1629 » hayat dersi alinacak olaylar » angelina zooma zooma » aivd » orta dogu teknik universitesi » ucak geliyor ac agzini » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » adim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games