topluma kazandirmak lazim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aglak yazarlari sevistirip topluma kazandirmak
  2. para pusta lazim bana dost lazim
  3. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  4. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  5. bana bir baslik lazim o da bu gece lazim
  6. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  7. ben lazim o halde bana penis lazim
  8. kazandirmak
  9. topa yukseklik kazandirmak
  10. sozluge okur kazandirmak

© 2008 - uludağ sözlük

topluma kazandirmak lazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. topluma kazandirmak lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topluma kazandirmak lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resign » sedating » superman vs batman » the lemon song » 200 ytl » dragostea din tei » birbirine en cok yakisan cift » seytan rock muzigin tam kalbinde » cafe pi » lets twist again » wonderful world » tayfur havutcu » f4 phantom » alternatif ahmet yildiz olmedi entryleri » busta rhymes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bonibon » sahlarin labirenti » ev arkadasinin 40 yillik deneyimli asci olmasi » ozer aydogan » yuriko omega » osmanlica » ali bayraktar » avrupa da turbanin serbest olmasi » sergen yalcin » orta dogu teknik universitesi » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » milimetric » ogrenci » hakeme kizan fatih terim bakisi » yaran ayarlar