toplu tasima araclarinda uyumak 

kapat
  1. benim de uyuz oldugum bir durumdur.etrafindaki guzel kizlari ve ilginc insanlari gormek varken neden uyurlar anlamam.aksam uyumadin,belgesel izlemedin al sana firsat iste.yazik cok yazik.
    (bkz: ne oluyor lan bana)
    (bkz: yazis tarzim degisti)
    #317503 (Hexagram, 05.06.2006 01:08)
  2. gece uyumus ya da uyumamıs olmanın farketmedigi, yapılan en guzel uykudur, bir de kulakta hafiften bir müzik olup kısa bir kestirme ise tadından yenmez, ayrıca ozellikle istanbul'daki otobus yolculuklarının 1, 1 bucuk saat kadar surmesi de en onemli nedenlerinden biridir

(bkz: hanım kos tespitci gelmis)
    #317506 (dopdop, 05.06.2006 01:09)
  3. (bkz: otobuste uyumak)
    #317517 (BoHeMiaN, 05.06.2006 01:13)
  4. canta, mont ya da bilimum yumusak nesneleri yastik yapmak suretiyle cama yaslanarak, otobüsün ritmik sarsma hareketleriyle vücudun agirlasmasi ve anlik olarak icin gecmesi/yüregin tutmasi. ama bu tatli ic gecmeleri sadece cok kisa bir an olarak meydana gelir,zira otobüsün ilk durakta durmasi üzerine bu tatli mayhoslugun yerini sicrayarak uyanma hadisesine birakmasi muhtemeldir.
    bir de otobüste yer vermemek icin uyuma numarasina yatanlar vardir ki ayri bir baslik altinda islenmesi daha dogru olur.
    #317530 (rosie dunne, 05.06.2006 01:18)
  5. hayatlarında hiç uyuyakalmadıklarını sanan insanların anlayamayıp yadırgadıkları olay.
    (bkz: günde 12 saat çalışmak) (bkz: trafik)
    #317533 (amoresperros, 05.06.2006 01:18)
  6. (bkz: otobüste muavinin sizi dürterek uyandırması)
    #317563 (veritaserum, 05.06.2006 01:31)
  7. abartıp yanında mini puff yastik getiren tiplerinede rastlanmıstır.
    #3763078 (gitarist, 03.08.2008 06:26)
  8. bursa da trafiğin yoğun olduğu saatlerde yapılması mantıklı olan davranıştır. özellikle de 19/b otobüslerinde (ismetiye-heykel) uyumak oldukça zevklidir.
    #3763123 (mmutlu, 03.08.2008 07:35)
  9. horlamadan ya da salya akıtmadan yapıldığı sürece güzeldir, baldan tatlıdır.
    #3763125 (haziran, 03.08.2008 07:36)
  10. uyanınca 'acaba uyurken herhangi bir kötü harekette bulundum mu' diye akla soru getirilen eylem.
    #3763167 (hkn hsyn, 03.08.2008 09:09)
  11. uzun bir yolculuktan sonra aştiye inip, ankara metrosuna bindikten sonra 20 dk da gidilecek uzaklıktaki cebeciye gelene kadar uyunabilir. o yorgunluğun üstüne birde tatlı gelirki.
    #3764325 (ruyaqibi, 03.08.2008 15:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

toplu tasima araclarinda uyumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toplu tasima araclarinda uyumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toplu tasima araclarinda uyumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about toplu tasima araclarinda uyumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » idris i bitlisi » solun ebedi muhalefeti » hoca efendi nin bir ciftligi var » entry ve nick uyumu » suleyman cakir lisesi » chp nin carsaf acilimi » ahmet atan » kizla cikilan ilk anda hic de zor degilmis hissi » sevismek sevmekten gelir » bugun entry girmemeye karar verdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » komet » uzman tv » uludag sozluk e dair ozelestiriler » milan » galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takimi » payiz » chris paul » moda yaslisi » kotu kalpli ceyar » sozlukten sevgiliye askini haykirmak