toplam talep 

kapat
  1. bir ekonomide firmalar, kişiler, hükümet ve dış ticaret sektörleri tarafından alternatif fiyat düzeylerinde satın alınmak istenen mal ve hizmet miktarıdır.

"aggregrate demand" olarak geçer.

toplam talebi oluşturan öğeler başlıca dört kaynaktan gelir. bunlar; özel sektör tüketim ve yatırım harcamaları, hükümet sektörü tarafından yapılan mal ve hizmet alımları ile dış alem tarafından yapılan net ihracattır.
    #4140205 (carriye roxalina, 26.10.2008 00:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

toplam talep başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toplam talep ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toplam talep nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about toplam talep. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » reha muhtar » cagkan culha » elektrogitar » une belle histoire » proud to be a saddler » icimdeki deniz » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » recall » corumspor » radyo uludag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dudak tiryakisi » mr brooks » biz o kadar fakirdik ki » discilerdeki galos takintisi » defne joy foster » carlos artist olmus » christian correa dioniso » bandirma anadolu ogretmen lisesi » aptalex » yarim litre suyla yapilabilecekler