topkapi garajini mekan bellemis tombalaci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. topkapi sarayi nin topkapi da oldugunu sanmak
  2. tombalaci
  3. tombalaci sirin
  4. tombalaci mehmet
  5. tombalaci mehmet colak
  6. topkapi topkapi
  7. topkapi
  8. topkapi otogari
  9. topkapi hanceri
  10. nesrin topkapi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ilker basbug » dokum » beyaz gelincik » haci muro » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » okuldan nefret ediyorum » legende yikanmak » albaraka turk » hidayet turkoglu » amy lee » sizofren degilim lan » battalgazi nin tarihi eserleri » bayrampasa » street fighter zero » tremolo » schecter » goztepe birinci ligde » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » insanlarin yarattigi tanrilar ve seytanlar » sozlukculerin blog adresleri » tiramola » bi biskreme verdim » can yucel » istanbul aydin universitesi » kor numarasi yapmak » ismail y k nin fenomene katilmasi » tarihin sonu » keleve » arabanin klaksonunda godfather cikartmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa