topic forumda kaldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. topic
  2. out of topic
  3. marko topic
  4. off topic olmak
  5. ben forumda degilim
  6. kendini forumda zannetmek
  7. sende kaldi bende kaldi
  8. forumda sazan unvani kazanmak
  9. insani forumda hissettiren basliklar
  10. forumda soru sorarken arkadaslar demek

© 2008 - uludağ sözlük

topic forumda kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. topic forumda kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu topic forumda kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the dead boys » zeka kupu » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » hayata dair ic burkan detaylar » hicbise » passage to the reaper » dokunup kacan kucuk cocuk » batuhan karadeniz » regret » algolagni » gizemli yazarlari desifre etmek » d a » eksi oy vermezsem catlarim » volkan demirel » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » egitim sart » sabri sarioglu » uludag sozluk » help » uludag sozluk vs itu sozluk » eh iste ne la » gunumuz futbol ilkeleri » cocukken garip buyudukce oturan isimler » kaaria » demonoid » karma ekonomi » bir cocuk sevdim » viski » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » nasyonal sosyalizm