toparlak kafali yuvarlak ile sari adam 

kapat
  1. http://duzkar.890m.com/

adresinde yer alan kankabots adlı blogun sahibinin r2d2 ve c3po yu betimleme şeklidir. ilk gördüğümüzde bir hayli güldük. bu nasıl bir star wars sevdasıdır yahu!
    #2843046 (philemon, 15.01.2008 21:00 ~ 21:02)

© 2008 - uludağ sözlük

toparlak kafali yuvarlak ile sari adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. toparlak kafali yuvarlak ile sari adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu toparlak kafali yuvarlak ile sari adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the doors cafe » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » pazar gununden nefret etmek » alternatif yemek tarifleri » otimik durum » uludag sozluk hakkinda ne dediler » musta » eh iste » arjen robben » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » sapur supur sagi solu open kiz » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » seytan marka giyer » gerizekali sevgilim » duran toplarin usta ismi sabri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » hayalleri ertelemek » can t smile without you » izani yok » prag » eski sevgilinin aramamasi » oraklacekicledevrim » izmir de denize ciplak giren kiz » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » ozgurcan ozcan » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » penis bankasi » kotuluk gorme sanrilari » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim